Mere kontrol over opbevaring af brugerdata
Den automatiske sletning af data har fået finere indstillinger og fuld dokumentation.
- Opbevaringsperioden kan indstilles pr. sletteregel og tilpasses jeres organisation.
- Brugere, der er fjernet fra jeres brugerliste, bliver først deaktiveret og kan aktiveres igen, hvis de vender tilbage.
- Hver automatisk oprydning bliver logget, så dokumentationen er komplet og kan trækkes ud til rapportering.
- For
- Forhandlere